במכתב הקודם סיפרתי קצת אודות המונח
"תכנון לאחור" (לחץ כאן לכתבה)
וגם נתתי קווים מנחים לבנית טבלת תכנון לאחור – כלי יעיל ביותר שנבנית מהסוף (זמן היעד) להתחלה (זמן
נוכחי), והיא בנויה מרצף של משימות
מתוארכות. שני דגשים חשובים לטבלה זו:
אא. חשוב לכלול בטבלה
זו את כל המשימות הקשורות לאירוע: הזמנת האורחים, קניות, בישולים ועוד.
הטבלה המצורפת כוללת רק את הנושא הקולינרי,
בשביל ההמחשה, אבל כדאי מאוד לשלב בה את כל שאר הנושאים.
תפריט ארוחת
ערב חגיגית
מנה ראשונה: פטה כבד עוף וצ'אטני דובדבנים, מוגש על בגט
פריך (מתכון בקרוב)
מנה עיקרית: פרגיות ברוטב יין וענבים, מוגש על קרוקט תפוח אדמה וכרישה
(מתכון כאן)
תוספת: טיאן ירקות שמש בסגנון פרובנצלי (מתכון כאן)
תוספת: פטריות בתנור בעשי תיבול ופיסטוקים (מתכון בקרוב)
קינוח: עוגת מוס שוקולד, פסיפלורה ואגוזי לוז (מתכון כאן)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה