gateau au fromage, chamenet et perourim - traduction google en bas
עוגת גבינה שמנת ופירורים, הטובה מכולן, לטעמינו, כמובן!
העוגה עם הכמות הכפולה (כמו שרשום במתכון) |
המתכון של דנית סלומון מופיע בספר "עוגות בקלי קלות".
במקור, העוגה מופיעה "בחצי כמות", ולמטה, דנית רושמת שהיא ממליצה להכפיל כמויות, וכך אני רושמת לכם אותו, עם ההכפלה, על פי ההמלצה. וכך גם אני מכינה.
אכלנו די הרבה עוגות גבינה - שמנת - פירורים בבית, ואין ספק שזאת עולה על כולן, בטעם ובמרקם. העוגה פשוט מעולה.
העוגה עם חצי מכמות המצרכים בתבנית 26 |
לתבנית 23*35
או תבנית עגולה 28
או תבנית עגולה 28
מצרכים לבצק
200 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
3 כוסות קמח תופח
4 חלמונים מביצים גדולות
מצרכים למלית
4 חלבונים מביצים גדולות
1 כוס סוכר
1 שמנת מתוקה 250 מל
2 שקיות סוכר וניל
500 גרם גבינה לבנה 9%
2 גביעים של שמנת חמוצה
מכינים את הבצק: מקציפים יחד חמאה וסוכר לתערובת בהירה ואווירית. מוסיפים את הקמח ומערבלים לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים ומערבבים לבצק פירורי לח. משטיחים את הבצק בתבנית ואופים בחום בינוני גבוה, במרכז התנור, במשך 20 דקות, או עד שהבצק מזהיב.
מוציאים את התבנית מהתנור, בעזרת כף ומזלג מגרדים את הקרום העליון של הבצק. מעבירים את הפירורים המגורדים לקערה, מועכים במזלג ושומרים בצד. מחזירים את התבנית לתנור ל- 5 דקות נוספות. מוציאים ומצננים.
מכינים את המלית: מקציפים את החלבונים לקצף רך, מוסיפים חצי כוס סוכר בהדרגה ומקציפים לקצף יציב.
מקציפים את השמנת עם הסוכר וניל לקצפת יציבה.
שמים בקערה גדולה גבינה, שמנת חמוצה וחצי כוס סוכר ומערבלים במשך 5 דקות לפחות, עד שתערובת הגבינה חלקה ומבריקה וכל הסוכר נמס. מקפלים את הקצפת ואת הקצף לתוך תערובת הגבינה. מורחים את תערובת הגבינה על הבצק שבתבנית וזורים למעלה את הפירורים השמורים. מכסים ומקררים במשך 12 שעות לפחות.
gateau au fromage, chamenet et perourim - traduction google
pour la pâte
200g de beurre mou
1 tasse de sucre
3 tasses de farine autolevantes
4 oeufs gros jaunes
ingrédients pour la garniture
4 grosses jaunes d'oeufs
1 tasse de sucre
Une crème 250 ml
2 paquets de sucre vanillé
500 g de fromage à la crème
2 crème sure
Préparer la pâte: Battre le beurre et le de sucre à, Ajouter la farine et mélanger le mélange grumeleux. Ajouter les jaunes d'œufs et mélangez les miettes humides de la pâte. Aplatir la pâte et cuire au centre moyen et haut du four pendant 20 minutes, ou jusqu'à ce que la pâte soit dorée.
Retirer lle moule du four, utiliser une cuillère et une fourchette gratter la croûte supérieure de la pâte. Transférer les miettes dans un bol, écraser avec une fourchette et mettre de côté. Remettre le moul dans le four pendant 5 minutes. Retirer et laisser refroidir.
Préparer lla farce au fromage: Battre les blancs d'oeufs, ajouter une demi-tasse de sucre graduellement en fouettant jsuque ferme. reserver
Fouetter la crème avec le sucre vanille jusqu'à consistance ferme.
Dans un grand bol mettre le fromage, la chament hamoutsa, et une demi-tasse de sucre et mélanger pendant 5 minutes au moins, jusqu'à ce que le mélange de fromage est lisse et brillante et le sucre soit dissous. Plier la crème fouettée et les blancs dans le mélange de fromage. Étendre le mélange de fromage sur la pâte dans le moule et saupoudrez de miettes réservées. Couvrir et réfrigérer pendant au moins 12 heures.
6 תגובות:
הכנתי את העוגה והיא באמת יצאה מאוד טעימה וקצרה מחמאות מכל מי שטעם! רציתי לשאול אם אין חשש לבריאות מכך שהחלבונים לא עוברים אפייה?
האמת שמודה שעדיין לא מצאתי לעצמי את עוגת הגבינה פירורים המושלמת-
כל מתכון שאני מנסה לא קולע בדיוק לטעמי
אבל עלייך סומכת בעיניים עצומות,
שומרת לי את זו לשעת כושר
אני עכשיו מכינה והיא נראית בינתיים ממש טוב אבל אז הסתכלתי על המתכון כולו וראיתי שצריך לאפות את העוגה 12 שעות!!!!!!!!!!!!!!!! ואני עושה את זה בשישי בצהריים אני שמה אותה במקפיא זה בסדר?
ל ק ר ר 12 שעות
האם אפשר להקפיא את העוגה
הכנתי הבוקר ויצא מ ו ש ל ם !
תודה!
הוסף רשומת תגובה