תבשיל
עוף בטטות וכרובית ברוטב חרדל דבש ועשבי תיבול
|
|
בס"ד
ננוח
קצת מעוגות הגבינה ומהמאפים החלביים ונעבור ישר לתבשיל נהדר.
את הכל אני אוהבת במנה הזו, היא קלה מאוד
להכנה, אין בה כמעט כלים וגם לא לכלוך סביב הכנתה והתוצאה תמיד מוצלחת: העוף רך
וטעים, הרוטב מוצלח במיוחד ו"על הדרך" הרווחנו גם 2 תוספות חגיגיות.
|
|
~~ אירוח בתל ציון ~~
|
|
|
השבת הוזמנו לחברים בתל ציון. חברתי חדוה
שאירחה אותנו כל כך יפה היטיבה להכין מעדנים, ובמהלך כל השבת השולחן גדש במטעמים.
אז מה היה לנו שם אתם שואלים? אני לא בטוחה
שאני זוכרת, אבל ננסה לראות אם אני זוכרת את הסלטים של סעודה ראשונה
סלט חצילים במיונז (ביתי כמובן)
זעלוק חצילים
חצילים בצ'רמולה
ממרח סלק ורוד
סלט סלק בכמון וכוסברה
סלט מיונז מאפונה וגזר טריים
סלט ביצים
מטבוחה משגעת
סלט כרוב בלימון
סלט בטטות פטריות פקאן ומייפל
סלט תירס ופטריות
סלט חסה בצל וחמוציות
פלפלים חריפים מטוגנים
סלט 4 סוגי פלפלים
סלט שומר
סלט צנונית
טוב, אני לא ממשיכה, הבנתם שפינקו אותנו
מאוד (-: ועוד לא הזכרתי את סוגי הדגים (טונה, ופורל), את הבשרים (בשר ראש
וממולאים), את החמין המעלף (תרתי משמע) ואת מגש העוגיות שכלל כמה וכמה סוגים.. |
~~ סדנאות "חובה" אצל מלכי
אדלר ~~
|
|
חברתי
הקונדיטורית המוכשרת
מלכי אדלר מעבירה
מבחר סדנאות: להלן התוכנית לזמן הקרוב:
סדנת פטיפורים 22/5 18:00 בערב
סדנת פטיפורים 16/6 9:30 בבוקר
סדנת קינוחי כוסות 28/5 בשעה 18:00
סדנת מקרונים 3/6 בשעה 18:0
הסדנאות מתקיימות בביתה
המאווזר בבני ברק, עלות כל סדנה 250 ₪ ו-
10% הנחה על סדנה שניה
להרשמה ופרטים נוספים אפשר לפנות ישירות אליה: chocoladler@gmail.com, טלפון: 0544844331
מלכי אדלר הנה
הקונדיטורית והשוקולטיירית מהשורה הראשונה, מוכשרת ומקסימה, משתלמת בהתמדה אצל
מיטב השפים בארץ ובעולם וחשופה למגמות החדישות ביותר בתחום.
בסדנאות של מלכי נחשפים למיטב השיטות עם מיטב החומרים,
אני מאוד ממליצה בחום!
כאן (לחץ) תוכלו ליראות את אלבומי התמונות שלה(קינוחים, פטיפורים ועוד) ושלא יהיה לכן ספק...זה לא רק יפה!!
זה מעדני גן עדן – באחריות
|
|
~~לפני שנה בידיוק: קראנץ מפנק במילוי
פרג לימון ~~
|
|
|
בעצם
מדובר בשתי מליות, אחת על השניה במאפה אחד. מורחים על הבצק שיכבה של קרם
לימון, הקרם נספג בבצק במהלך האפיה ונותן לו מרקם נימוח וטעם נפלא, מעל שיכבת
הקרם לימון מורחים שיכבה של מלית פרג, ואז החגיגה שלימה, כל הטעמים מתחברים
למאפה מושלם גם בטעם וגם במרקם. .
|
~~ מכתבים מהמטבח - מתכונים וסיפורים ~~
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה