Petits poix au champignons
חגית סיפרה לי על סעודה שהיא מארגנת לכבוד בר המצווה של בנה, וכשהסתקרנתי אודות תבשיל אפונה ופטריות שהיא מתכוונת להגיש על יד האורז, היא מסרה לי את המתכון, וידעתי מייד שזה הולך לשמח כמה אנשים בבית. בצדק, מאוד אהבו, וגם אני - חגית, תודה רבה!
קבלו את המתכון (עם טיפה התאמות שלי)
קבלו את המתכון (עם טיפה התאמות שלי)
מצרכים
1 בצל גדול פרוס
1/2 שקית אפונה קפואה (אני השתמשתי באפונה עדינה) - 400 גרם
1 כף אבקת מרק פטריות
1 קפוסה של פטריות מסוננת
הכנה
מטגנים בשמן רגיל את הבצל עד שמזהיב מעט, מוסיפים את הפטריות ומטגנים 10 דקות על אש קטנה, תוך עירבוב מדי פעם. מוסיפים את האפונה, אבקת המרק, מערבבים, מוסיפים מים רק עד לכיסוי האפונה, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים בסיר סגור, על אש קטנה 30 דקות.
.
Petits poix au champignons
Faire revenir 1 oignons qq minutes puis rajouter 1 boite de champignon, faire revenir 10 minutes. Rajouter 400 gr de petits poix surgeler, 1 cas de poudre de soupe a champignons et de l'eau juste pour recouvrir le tout. Porter a ebulition puis cuir 30 minutes, avec couvercle, a petit feu. Servir a cote du riz.
2 תגובות:
מרילין המדהימה!
כבוד! כבוד!
והמון תודה לך על הרעיונות, העזרה בבחירות ובתכנון הארוחה!
בשורות טובות ורק שמחות!
מכל הלב, חגית.
אפשר כמון ופלפל שחור במקום אבקת המרק שממש לא בריאה
הוסף רשומת תגובה