Poulet entier dans la casserolle avec vin blanc, miel moutarde thym et sauge - recette en francais plus bas
העוף פשוט מאוד להכנה, בעל טעמים נהדרים, המרקם רך רך, ממש הצלחה. המתכון לקוח מאהרוני, אצלי כאן עם מספר שינויים.
מצרכים:
1 עוף שלם
5 עלי מרווה קצוצים (לא חובה אבל מומלץ, אני שמה יותר, הרבה יותר)
1 כף תימין
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
2 כפות חרדל
3 כפות דבש
3 כפות חומץ רגיל
2 שיני שום קצוצות
1 כוס יין לבן יבש
2 סלסלות של פטריות טריות (אפשר גם מקופסא)
אופן הכנה:
ממליחים ומפלפלים את העוף, מפזרים עליו תימין ומרווה.
מחממים את השמן בסיר ומשחימים את העוף סביב סביב.
חשוב להשקי בשלב הזה כי זה ישפיע על הצבע הסופי של העוף. מערבבים את שאר החומרים ויוצקים לסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה
כשעה. מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד רבע שעה. מקפידים להרטיב את העוף במהלך הבישול עם הרוטב שנוצר בסיר.
Poulet entier dans la casserolle avec vin blanc, miel moutarde thym et sauge
Saler et poivrer le poulet , faite le revenire dans 3 cas d'huile d'olive avec du thym et de la sauce ciseler. Jolie coloration excpected.
Rajouter a la casserol 1 verre de vin blanc sec, 3 cas de miel, 2 cas de moutarde, 2 ails ecrases, 3 cas de vinaigre, et 2 boites de champignons. cuir 1 heure en arosant de temps en temps.
תגובה 1:
זה עוף מבושל? או צלוי בתנור?
הוסף רשומת תגובה