Tomates farcies au riz, feuilles de vigne et menth
המתכון קל מאוד לביצוע והתוצאה ממש נהדרת: גם המילוי וגם העגבניות ימוצלחים במיוחד. אנחנו נהננו מהן לצד צלי בשר בערב שבת, אבל אפשר גם להגיש לצד מני יוגורטים וגבינות.
~
את עלי הגפן אני קונה בצנצנת ושוטפת היטב לפני השימוש. עלי גפן מיותרים שומרים במקפיא לעוד סיבוב של עגבניות ממולאות. הערה אחרונה, חברתי חנה הכינה את העגבניות האלה כבר מספר פעמים, והיא סיפרה לי שעם אורז מלא זה גם כן יוצא נהדר, והכי הכי עם אורז מלא עגול.
מצרכים ל- 6 מנות
6 עגבניות גדולות
כוס אורז מבושל (אפשר אורז מלא)
4 שיני שום קצוצות
כוס עלי גפן קצוצים
כוס עלי נענע קצוצים
רבע כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
~
מעט שמן זית לזילוף
הכנה
חותכים את החלק העליון של העגבניות (הכובע) ושומרים בצד.
מרוקנים את תוכן העגבניות לתוך קערה בינונית, מוסיפים לקערה את שאר המצרכים (אורז, שום, עלי גפן, נענע שמן זית מלח ופלפל) מערבבים היטב וממלאים את העגבניות בתערובת האורז.
מסדרים את העגבניות בתבנית אפיה, מכסים אותן בכובע, מזליפים במעט שמן זית ואופים בלי כיסוי חצי שעה בחום בינוני (180 מעלות)
2 תגובות:
זה לא נורמלי הכשרון הזה שלך! אם זה הסטייל, אם העיצוב, אם זה התמונות, אם המתכון הלא-שיגרתי.פשוט מוכשרת ברמות מטורפות!!!
תודה יקירתי!
הוסף רשומת תגובה