Carottes au jus d'orange, cumin et persil
זה יכול להיות סלט, אבל אנחנו דוקא אוהבים אותו
בתור תוספת, על יד האורז. הייחוד שלו? קודם כל הוא טעים: המיץ
תפוזים הכמון והפטרוזיליה משתלבים ממש יפה יחד, אבל העיקר
מבחינתי הוא שהגזר לא "מֵדָלְדֵל" אלה שומר על פריכות מסויימת
כמעט ו-"אל דנטה". י
תפוזים הכמון והפטרוזיליה משתלבים ממש יפה יחד, אבל העיקר
מבחינתי הוא שהגזר לא "מֵדָלְדֵל" אלה שומר על פריכות מסויימת
כמעט ו-"אל דנטה". י
מצרכים
כ- שישה גזרים מקולפים ופרוסים דק בעזרת קולפן הירקות
חצי בצל קטן קצוץ דק דק
מעט זמן זית
שן שום קצוצה דק
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כפית כמון טחון
חצי חופן פטרוזיליה קצוצה דק
מלח - פלפל
הכנה
במחבט גבוהת שוליים מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד לצבע בהיר
מוסיפים את השום ואת שאר המצרכים ומערבבים
מבשלים על אש בינונית בחצי כיסוי עד שכל הנוזלים מתאדים
מטגנים (באותו סיר) מעט תוך עירבוב דקה, שתיים ומכבים
מקשטים במעט פטרוזיליה ומגישים
les carottes
couper finemenent a l'aide d'un econome 6 carottes
faire revenir 1/2 oignons avec huile d'olive
rajouter les carottes, 1 ail ecrase, 1 peu de persil hache, 1/2 cac de cumin en poudre,
1/2 verre de jus d'orange sel et poivre
couvrir un peu et cuir feu moyen jusque disparition des liquides
faire revenir un peu et decorer avec persil
les carottes
couper finemenent a l'aide d'un econome 6 carottes
faire revenir 1/2 oignons avec huile d'olive
rajouter les carottes, 1 ail ecrase, 1 peu de persil hache, 1/2 cac de cumin en poudre,
1/2 verre de jus d'orange sel et poivre
couvrir un peu et cuir feu moyen jusque disparition des liquides
faire revenir un peu et decorer avec persil
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה