לפני כשבוע חזרתי מהירקן עם שני ראשי כרוב אדומים ויפים ורק זכרתי שפעם..באחד הספרים שלי...ניראה לי שיש מתכון שרציתי להכין...והיה שם כרוב אדום? אז קודם העברתי את הראשים במיג'ימיקס ואז התחלתי לחפש בספרים...וצדקתי!! סלט כרוב אדום ושקדים מהספר
של מייזליק: בידיוק אותו רציתי
של מייזליק: בידיוק אותו רציתי
טעים, צבעוני ומתפצפץ
מצרכים
חמישים גרם שקדים פרוסים - אני פרסתי במעבד - וקלויים
שתי יחידות כרוב אדום חתוכות לרצועות
צרור בצל ירוק - אני השתמשתי בעירית
חצי כוס שומשום קלוי - עדיף מלא
צרור בצל ירוק - אני השתמשתי בעירית
חצי כוס שומשום קלוי - עדיף מלא
רוטב
רבע כוס שמן קנולה
שתי כפיות סוכר
שתי כפות חומץ
חצי כף מלח - במקור כף שלימה
.
.
.
הכנה
מערבבים את הכרוב עם הבצל הירוק והשקדים
מערבבים את חומרי הרוטב, שופכים על הכרוב
מערבבים ומעשים עם הידיים
מערבבים ומעשים עם הידיים
מפזרים את השומשום ומגישים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה