Sorbet au fruits de la passion
הגדול: עוגות, מנות אחרונות, קינוחים, גלידות מוסים וסורבטים..עונג של שבת עונג
~
את הסורבטים אני אוהבת להגיש בכוסות קטנטנים "שוטים" כמו שאומרים..או אם אפשר
בפרי עצמו כמו שכאן בתמונה
את הסורבטים אני אוהבת להגיש בכוסות קטנטנים "שוטים" כמו שאומרים..או אם אפשר
בפרי עצמו כמו שכאן בתמונה
~
מעט מאוד עבודה, מעט מאוד מצרכים
אבל טעם גדול, ורעננות מובטחת
.
.
מצרכים
חמש מאות (500) ס"ס מיץ פסיפלורה
כף זרעי פסיפלורה - אופציה
כף זרעי פסיפלורה - אופציה
מאתיים (200) גר' סוכר או אבקת סוכר
כוס מים (250) ס"ס
.
.
.
הכנה
מבשלים את המים עם הסוכר
כ- 10 דקות על בעיבוע עדין ומכבים
מוסיפים את המיץ ומערבבים טוב
שופכים לכלי רחב - אני משתמשת בסיר שטוח
ומקפיאים לשעה
מערבבים עם מזלג את המסה ומקפיאים שוב לשעה
מערבבים עם מזלג את המסה ומקפיאים שוב לשעה
מערבבים עם מזלג את המסה ומקפיאים שוב לשעה
מערבבים עם מזלג את המסה ומקפיאים שוב לשעה
וזהוא, מעבירים לכלי אטום שומרים במקפיא
~
הערה: אפשר לבחור את רמת המתיקות הרצויה
ולשריין עוד 200 ס"ס מיץ פרי: אחרי שערבבנו
את המיץ (500) עם הסירופ כמו שרשום במתכון טועמים
אם מתוק מדי מוסיפים עוד עד מהמיץ ששריינו
עד למתיקות הרצויה
את המיץ (500) עם הסירופ כמו שרשום במתכון טועמים
אם מתוק מדי מוסיפים עוד עד מהמיץ ששריינו
עד למתיקות הרצויה
3 תגובות:
נראה מדהים
לא רק שזה טעים , צורת ההגשה שלך מקסימה
אין ספק שארוחת השבת טעימה אפילו יותר עם קינוח שכזה.
שבת שלום.
מקסים!
אוהבת מאוד סורבטים
אבל מודה שלא תמיד יש לי כח להתעסקות.
אהבתי מאוד את צורת ההגשה,
הגשה בתוך קליפת פרי תמיד מקסימה!
ובהחלט צריך לנצל את הפסיפלורות לפני שיעלמו מהשטח
נראה מקסים כרגיל :)
שבוע נפלא
ענבל
אני פשוט מקפיאה פסיפלורות שלמות
מהמטפס למקפיא.
טעים,טבעי ומרענן.
הוסף רשומת תגובה