כבת למשפחה שבה חרוסת (דוּקה) זה חתיכת פרויקט וגאווה גדולה
די זליזלתי כשהסבירו לי כיצד להכין חרוסת עראקית
אצלנו פותחים, מגלעינים, בודקים
מבשלים, בוררים, מערבבים, טוחנים, מבשלים, מתבלים, בוחשים
בקיצור יום לימודים ארוך..ואילו כאן...שמים אגוזים בקערה
שופכים עליהם סילאן עד לכיסוי..ומה הפתעה? זה
טעים..נורא טעים..טעים עד כדי כך שאמא שלי אמרה לי לפני שבוע
"לא צריך דוּקה, נכין רק את העראקית שלהם"
"לא צריך דוּקה, נכין רק את העראקית שלהם"
אז קבלו מתכון: שמים אגוזים בקערה ושופכים עליהם סילאן
עד לכיסוי - כמה קל כך טעים
עד לכיסוי - כמה קל כך טעים
~
ועכשיו שתי הערות / תיקונים של בעלי
לידיעתך את האגוזים הטחונים שמים מעל הסילאן
ועכשיו שתי הערות / תיקונים של בעלי
לידיעתך את האגוזים הטחונים שמים מעל הסילאן
וזה חוק בל יעבור
טחונים? אני שואלת, אגוזים טחונים? לא שלמים?י
טחונים! י
יש כאלה שאוהבים אבקה. ויש כאלה אוהבים טחון גס
4 תגובות:
חחה צודקת,אצלינו ..גם צריך ליקטוש,לרסק לחממם ...אבל טעים מודה!!!ופה הסיפור
כל כך פשוט וניראה מעולה...
אחלה חרוסת
המשך יום נהדר מתוקה ושבוע נהדר
שונט
www.huji.ac.il
hhh
אתר זה מומלץ ביותר לאוהבי אוכל!
כמו כן ניתן לראות מתכונים מצויינים באתר
הוסף רשומת תגובה