הסלט הזה הופיעה על מזנון עמוס כל טוב
שנערך לכבוד המפגש של פורום ואי נט כשר לפני מספר שבועות
שנערך לכבוד המפגש של פורום ואי נט כשר לפני מספר שבועות
(יחד עם האורז החגיגי שלי)
מיד הוא לכד את עיניי בזכות הצבעוניות שלו
טעמתי...ומאוד מאוד אהבתי: שילוב טעמים מוצלח ביותר
משתתפת חביבה העונה בשם שוקולד הכינה, וגם מסרה את המתכון
מיד הוא לכד את עיניי בזכות הצבעוניות שלו
טעמתי...ומאוד מאוד אהבתי: שילוב טעמים מוצלח ביותר
משתתפת חביבה העונה בשם שוקולד הכינה, וגם מסרה את המתכון
רעיון שומרוני עם שכלול ושינויים שלה
.
.
.
.
מצרכים
שלוש חבילות פטרוזיליה - בלי הגבעולים
צרור צנונית פרוסה לפרוסות דקות
עגבניה בשלה מגוררת
צרור צנונית פרוסה לפרוסות דקות
עגבניה בשלה מגוררת
~
שמן זית
~
הרוטב
שלושת רבעי כוס טחינה גולמית
מיץ משני לימונים בינוניים
שן שום קצוצה
מיץ משני לימונים בינוניים
שן שום קצוצה
מלח - פלפל - מים
.
.
.
.
הכנה
מערבבים את חומרי הרוטב
עד לקבלת טחינה נעט דלילה יותר מטחינה להגשה
מרכיבים את הסלט
שמים פטרוזיליה בכלי רחב ויוצרים גומה
בתוך הגומה שמים את העגבניה מגוררת
ומסביב את פרוסות הצנוניות
מעל הכל מזלפים שמן זית בנדיבות
ומעל את הטחינה
עד לקבלת טחינה נעט דלילה יותר מטחינה להגשה
מרכיבים את הסלט
שמים פטרוזיליה בכלי רחב ויוצרים גומה
בתוך הגומה שמים את העגבניה מגוררת
ומסביב את פרוסות הצנוניות
מעל הכל מזלפים שמן זית בנדיבות
ומעל את הטחינה
.
תגובה 1:
יאממי סלט כלבבי...
ינוסה בקרוב ב"ה
תודה מרילין
חיבוק
שונט
הוסף רשומת תגובה