המנה המתקבלת כאן היא חגיגה של צבעים ושל טעמים מהגינה
עם קריצה חזקה לצד האיטלקי
~
אפשר לצורך גם לעשות שימוש בשאריות עוף מצלי או ממרק
ואז לדלג על שלב ההשריה - ואפשר לשלב ירקות נוספות
בשלב הטיגון, כגון קוביות קישואים, חצילים, שומר, עגבניות מיובשות ועוד
בשלב הטיגון, כגון קוביות קישואים, חצילים, שומר, עגבניות מיובשות ועוד
.
.
מצרכים
חבילת ספגטי מבושלת במי מלח / אפשר גם פסטה קצרה
~
שש חזות עוף
רבע כוס שמן זית
רבע כוס מיץ לימון
גרד של לימון
כף תימים קצוץ
~
גמבה חתוכה לקוביות קטנות
בצל גדול חתוך לרצועות
עשר שיני שום פרוסות
גבעול רוזמרים מפורק וקצוץ
שלוש גבועלי אורגנו טרי / מפורקים
שלוש גבעולי תימין טרי / מפורקים
גבעול מרווה / עלים קצוצים
מלח - פלפל
מלח - פלפל
שמן זית
~
אופציה: חצי כוס יין לבן יבש
.
.
הכנה
חותכים את החזות לרצועות ומשרים בשמן הזית
מיץ הלימון הגרד והתימין - בין שעה ליממה
מיץ הלימון הגרד והתימין - בין שעה ליממה
במחבט גדולה מטגנים בשמן זית את הבצל, מצרפים את השום, הגמבה
ומערבבים עד שהגמבה מתרככת מעט
ומערבבים עד שהגמבה מתרככת מעט
מוסיפים את חתיכות העוף ומקפצים מערבבים עד שהוא משנה את צבעו ללבן
מוסיפים את הספגטי ואת עשבי התיבול
מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב
~
אם רוצים (אני רוצה תמיד!!) שופכים את היין הלבן
במחבט ברגע האחרון, מגבירים את הלהבה ומבשלים על אש
גבוהה מאוד עד שהנוזלים נעלמים
במחבט ברגע האחרון, מגבירים את הלהבה ומבשלים על אש
גבוהה מאוד עד שהנוזלים נעלמים
5 תגובות:
אחלה!
תודה!
how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!
I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
אנא, כתבי מחבת ולא מחבט. אלא אם כן התכוונת למחבט טניס.
הוסף רשומת תגובה