Goan meat curry
צלי בשר בסגנון גואני (מגואה)- עם תערובת תבלינים ייחודית שמבשמת
את הצלי ומייצרת רוטב עשיר בטעמים כמו שרק הבישול ההודי מסוגל לכך
את הצלי ומייצרת רוטב עשיר בטעמים כמו שרק הבישול ההודי מסוגל לכך
הכינו אורז לבן לספיגת הרוטב..חבל על כל טיפה
.
מצרכים
שמונה כפות שמן
שני בצלים קצוצים
עשר שיני שום קצוצות
קילו שריר חתוך לקוביות
חמישים גרם (2 כפות) ג'ינג'ר מקולף וטחון למשחה
עשר שיני שום טחונים למשחה
שישה פלפלים ירוקים קצוץ דק - אופציה כמובן חחחח
כפית כורכום
ארבע כפיות זרעי שומר טחונים
מלח
כוס חלב קוקוס
חצי צרור כוסברה טריה קצוץ
הכנה
מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל ואת השום הקצוץ
עד שהם זהובים
מוסיפים את הבשר, את משחת השום, את משחת הג'ינג'ר ואת הכורכום ומערבבים מטגנים כ- 7 דקות
מוסיפים את זרעי השומר הטחונים, את המלח ואת חלב הקוקוס, מוסיפים מים לכיסוי ויותר ואת הכוסברה
מבשלים עד שהבשר רך למגע (בערך 4 שעות)
.מתוך
Hamlyn / all colour indian cookbook
6 תגובות:
נראה טוב
חג שמח !
חג שמח גם לך
אכן, תבשיל מעולה
חג שמח גם לך
אכן, תבשיל מעולה
i agree your idea ! very nice blog
I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
האם המתכון יצא מוצלח גם בלי חלב קוקוס?
הוסף רשומת תגובה