~~ דניס בתנור ~~


דניס הוא אחד הדגים האהובים עלי - ובזכות הבשר העדין שלו
תיבול מינימלי מתבקש - בתאבון
.
.
מצרכים
דג דניס
שמן זית
מיץ מלימון
גבעול תימין טרי
מלח - פלפל
חצי עגבניה פרוסה
שתי שיני שום חצויות
מיץ מלימון
.
.
הכנה
חורצים את הדג ב- 3 חריצים מכל צד
מושחים אותו בשמן זית ולימון מבחוץ, מבפנים ובין החריצים
בבטנו שמים את התימין, את העגבניות ואת השום
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ואופים
כ- 20 דקות

5 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

הבלוג שלך מקסים כמוך, פשוט תענוג.
וגם: המון מזל-טוב!

נבוני

Reut אמר/ה...

מזל טוב מרילין :-)
את צריכה לעדכן את הכותרת של הבלוג- איך קראתם לגור החדש?

מרעות

מרילין איילון אמר/ה...

תודה נבוני - רעות, המלצתך עידכנתי
(-:

אנונימי אמר/ה...

היי שלום רציתי לדעת אם אני רוצה להכין 6 מנות של דגים מה יהיה זמן האפיה בתנור ??האם הוא משתנה??
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי
בתודה
סיון

מרילין איילון אמר/ה...

כן, הזמן מתארך, קשה לי להגיד בכמה, אולי כמעט פי שניים.