.
.
מצרכים
דג דניס
שמן זית
מיץ מלימון
גבעול תימין טרי
מלח - פלפל
חצי עגבניה פרוסה
שתי שיני שום חצויות
מיץ מלימון
.
.
הכנה
חורצים את הדג ב- 3 חריצים מכל צד
מושחים אותו בשמן זית ולימון מבחוץ, מבפנים ובין החריצים
בבטנו שמים את התימין, את העגבניות ואת השום
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ואופים
כ- 20 דקות
5 תגובות:
הבלוג שלך מקסים כמוך, פשוט תענוג.
וגם: המון מזל-טוב!
נבוני
מזל טוב מרילין :-)
את צריכה לעדכן את הכותרת של הבלוג- איך קראתם לגור החדש?
מרעות
תודה נבוני - רעות, המלצתך עידכנתי
(-:
היי שלום רציתי לדעת אם אני רוצה להכין 6 מנות של דגים מה יהיה זמן האפיה בתנור ??האם הוא משתנה??
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי
בתודה
סיון
כן, הזמן מתארך, קשה לי להגיד בכמה, אולי כמעט פי שניים.
הוסף רשומת תגובה