הפנים - שילוב של כבדים ובטטות בתיבול ג'ינג'ר
החוץ פריך פריך בזכות בוטנים גרוסים שגם הם תורמים לטעם
המפתיע. כדאי להגיש על חסה רעננה ומתובלת בוינגרט
בשביל להשלים את החוויה
(לא, החוט לנשרף)
החוץ פריך פריך בזכות בוטנים גרוסים שגם הם תורמים לטעם
המפתיע. כדאי להגיש על חסה רעננה ומתובלת בוינגרט
בשביל להשלים את החוויה
(לא, החוט לנשרף)
.
.
מצרכים
שנים עשר עלי פילו
~
חצי קילו כבדים צלויים וחתוכים לקוביות
בצל גדול קצוץ
בטטה גדולה חתוכה לקוביות
שתי כפיות ג'ינג'ר מגורדות
כוס בוטנים גרוסים מעורבב עם רבע כוס פירורי לחם וכפית פפריקה
כף רוזמרין
מלח - פלפל
שמן
.
.
הכנה
מערבבים את הבטטה עם מעט שמן מלח ורוזמרין ואופים עד שהם רכים
מטגנים את בצל מצרפים את הכבדים
מוסיפים את הג'ינג'ר מלח ופלפל ומכבים
מצרפים את הבטטות ומערבבים
מקררים לגמרי לפני שמתחילים למלא
~
מניחים דף פילו על משטח עבודה
מברישים אותו שמן, מפזרים מתערובת הבוטנים
שמים עלה נוסף, מברישים ומפזרים שוב
יוצרים כך 4 שכבות של עליםחותכים את העלים ל- 4 חלקים, כמו בסימן " + " בעזרת גלגלת או סכין
מברישים אותו שמן, מפזרים מתערובת הבוטנים
שמים עלה נוסף, מברישים ומפזרים שוב
יוצרים כך 4 שכבות של עליםחותכים את העלים ל- 4 חלקים, כמו בסימן " + " בעזרת גלגלת או סכין
על מנת ליצור 4 שקיות
באמצע כל ריבוע שמים כף גדושה של תערובת הכבדים
סוגרים את העלים על ידי איסוף העלים וסוגרים בעזרת חוט צמר
~
.
מניחים את השקית המוכנה על גבי תבנית מרופדת נייר אפיה
וחוזרים על הפעולה עד לגמר המלית
מניחים יריעת אלומיניום בצורה חופשית על כל השקיות ואופים
בתנור שחומם מראש על 180 כ- 20 דקות
בתנור שחומם מראש על 180 כ- 20 דקות
5 תגובות:
tes aumonieres sont adorables, on ne resiste pas devant cette couleur lavande !
ווואווו
מדהים
אני בטוחה שהטעם מעדן, אבל ללא ספק גם צורת ההגשה מוסיפה ואצלך היא מדהימה...
Merci aviva - tu vois, c'est ce que je fait avec les belles pelottes de laine de ma mere (eh non..je ne suis pas une tricoteuse)
Merci aviva - tu vois, c'est ce que je fait avec les belles pelottes de laine de ma mere (eh non..je ne suis pas une tricoteuse)
הי מרלין הבלוג שלך מקסים ואצלי במועדפים יישר כוח!
בעננין חוטי הצמר לא רצוי לאפות אותם זה יכול להשרף אפשר לקשור עם עירית או בצל ירוק עדין!
הוסף רשומת תגובה