בפעם הראשונה שהכנתי מנה זו, זה היה מיד כשרכשתי את הספר
טעמים ראשונים של מיכל וקסמן וחיפשתי גיוונים עבור יעל הקטנה
התוצאה הייתה כל כך טעימה שהמנה הפכה לבת בית
ובכלל מככבת בראש השנה - שתתחדש עלינו שנה טובה ומתוקה
טעמים ראשונים של מיכל וקסמן וחיפשתי גיוונים עבור יעל הקטנה
התוצאה הייתה כל כך טעימה שהמנה הפכה לבת בית
ובכלל מככבת בראש השנה - שתתחדש עלינו שנה טובה ומתוקה
~
אפשר לגוון את המלית ולהוסיף לה מיני אגוזים, או לתבל במעט הל
אפשר לגוון את המלית ולהוסיף לה מיני אגוזים, או לתבל במעט הל
.
.
מצרכים
ארבע תפוחים מסוג חמצמצים גראני סמית
שש תמרים מגולענים ומקולפים
שש כפות מיץ תפוזים
ארבע מקלות קינמון
.
הכנה
מחממים תנור ל- 200 מעלות
מרוקנים את התפוחים מהקלח והגרעינים
במעבד מזון או מוט בלנדר תוחנים את התמרים עם המיץ תפוזים
ממלאים את התפוחים במחית התמרים
נועצים את מקל הקינמון במרכז כל תפוח
במעבד מזון או מוט בלנדר תוחנים את התמרים עם המיץ תפוזים
ממלאים את התפוחים במחית התמרים
נועצים את מקל הקינמון במרכז כל תפוח
מסדרים את התפוחים בתבנית
ויוצקים שלוש כפות מים לתוכה
ויוצקים שלוש כפות מים לתוכה
אופים כ- 45 דקות או עד שהתפוחים תכווצים ורכים מאוד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה