ההמלצה: להגיש על יד פטה כבד או כבד קצוץ
.
מצרכים
צרור עירית טרייה
עלי בזיליקום טריים
חופן אגוזי קשיו קלויים ומומלחים
שלוש כפות שמן זית
שתי כפות מיץ לימון טרי
מעט מלח
פלפל שחור טחון
עלי בזיליקום טריים
חופן אגוזי קשיו קלויים ומומלחים
שלוש כפות שמן זית
שתי כפות מיץ לימון טרי
מעט מלח
פלפל שחור טחון
.
הכנה
גוזרים את העירית למקטעים של 3 סנטימיטר
קוצצים דק את עלי הבזיליקום
מוסיפים את אגוזי הקשיו, מטבלים ומערבבים
קוצצים דק את עלי הבזיליקום
מוסיפים את אגוזי הקשיו, מטבלים ומערבבים
.
הערות של ליאת
הערות של ליאת
לא היה לי בזיליקום אז שמתי מלפפון חתוך
לקוביות קטנטנות. לדעתי אפילו יותר טעים. נותן קצת פריכות
לקוביות קטנטנות. לדעתי אפילו יותר טעים. נותן קצת פריכות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה