~~ חזה עוף בחרדל ודבש ~~

Escalope de poulet a la moutarde et au miel

מנה מאוד מוצלחת שלמדתי מחברתי חנה
השילוב בין החרדל
לדבש מעולה, הקארי נותן לזה עקיצה
ועניין והחזה נשאר רך ועסיסי
.

שש נתחי חזה עוף
~
בצל קצוץ דק
שתי כפות שמן
~
שליש כוס חרדל
רבע כוס דבש
רבע כוס יין לבן יבש
כפית קארי
~
מלח - פלפל
כפית פפריקה מתוקה
כפית פטרוזיליה יבשה
~
לקישוט: כפית זרעי חרדל
.
.
הכנה
מערבבים בקערה את החרדל, הדבש היין והקארי
מטגנים את הבצל עד לצבע בהיר ומוסיפים אותו לקערה של החרדל
שמים את נחתי העוף על אותו מחבט ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה ופטרוזיליה
אחרי דקה הופכים ומתבלים בצד השני
אחרי דקה שופכים את מצרכי הרוטב ומבשלים עוד שתי דקות על בעבוע עדין
מוציאים לצלחת הגשה ומקשטים בזרעי חרדל
.
.
.
Escalope de poulet a la moutarde et au miel
.
ingredients
6 escalopes coupees finement
~
1 oignon hachee fin
2 cas d'huile
~
1/3 de verre de moutarde
1/4 de verre de miel
1/4 de verre de vin blanc sec
1 cac de poudre curry
~
sel, poivre, pimant doux (paprika), persil seche
~
pour decorer: graine de moutarde

Preparation
M
elanger dans un bol la moutarde, le miel le vin et le curry
faire revenir l'oignon avec l'huile jusqu'a jolie coloration et le rajouter au bol
dans la meme poele des oignons poser les escalopes
soupoudrer de paprika, poivre et persil et sel
apres une minute tourner de l'autre cote et soupoudrer encore
apres une minute verser le contenu du bol
porter a ebulition et eteindre apres 2 minutes
decorer avec les graines de moutarde
.

2 comments:

romy אמר/ה...

הכנתי לארוחת שישי למשפחה. כולם אהבו מאוד!
תודה!

אביטל אמר/ה...

אפשר להכין עם חרדל דיז'ון?