אחת התוספות הקלות והאהובות ביותר בבית
לפעמים אני פרוסת לפרוסות, לפעמים לקוביות, ולפעמים
לשמיניות וכל פעם..טעים יותר
לפעמים אני פרוסת לפרוסות, לפעמים לקוביות, ולפעמים
לשמיניות וכל פעם..טעים יותר
מצרכים
שלושה תפוחי אדמה
שתי בטטות
שני בצלים
שני גבעולי טימין מפורקים
גבעול רוזמרין מפורק
חצי כפית שבבי צ'ילי
שמן זית בנדיבות
פלפל שחור גורס
מלח גס
מלח גס
הכנה
חותכים את הבטטות ואת תפוחי אדמה ואת הבצל
אפשר לפרוסות או לאצבעות כמו בתמונה הזו
מסדרים יפה את הירקות בתבנית אפיה
מזליפים שמן זית על הכל ומתבלים בעשבים ותבלינים
אופים כשעה (בלי כיסוי) או עד שרך ומתחיל להשחים בצדדים
~
הנה גירסה נוספת, הפעם עם בצל סגול, כוסברה ועלי מיורם טריים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה