כבש נימוח בפה, וטעים טעים, להגיש על יד אורז לבן.
.
.
מצרכים
שמן זית
קילו כתף כבש חתוך לקוביות גדולות
קילו כתף כבש חתוך לקוביות גדולות
חמישה גזרים חתוכים לטבעות עבות
בצל קצוץ
שלוש שיני שום פרוסות
שתי כוסות יין לבן
כוס מים או מרק
צרור תימין
מלח - פלפל
.
.
הכנה
מטגנים את הבצל, מצרפים את הכבש התימין, המלח והפלפל
מערבבים היטב ומבשלים - מטגנים כ- 10 דקות
מערבבים היטב ומבשלים - מטגנים כ- 10 דקות
מוסיפים את היין ומבשלים כ- 40 דקות
מוסיפים את הגזר ומבשלים עד שהבשר רך למגע
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה