הפתיתים מוגשות עם עדשים ובצל מטוגן, גיוון טעים
ומרענן למג'דרה המסורתית
~
משתמשים בפתיתים כבר מבושלות לצורך העיניין
משתמשים בפתיתים כבר מבושלות לצורך העיניין
מצרכים
כוס פתיתים מבושלות
רבע כוס עדשים
בצל גדול פרוס
חצי כפית כמון
חצי כפית מרק עוף
הכנהמבשלים את העדשים במים רבים מומלחים עד שהם מתרככים
מסננים ושמרים בצד
בסיר מטגנים בצל, כשהוא מתחיל להזהיב
מוציאים חלק קטן ממנו ושומרים בצד
~
מוסיפים לסיר עם הבצל את העדשים, ומתבלים בכמון ומרק עוף
מערבבים היטב, מוסיפים כוס מים ומבשלים עד שנשארים נוזליםמצרפים את הפתיתים, מערבבים מתקנים תיבול
מגישים עם הבצל המטוגן מעל
מסננים ושמרים בצד
בסיר מטגנים בצל, כשהוא מתחיל להזהיב
מוציאים חלק קטן ממנו ושומרים בצד
~
מוסיפים לסיר עם הבצל את העדשים, ומתבלים בכמון ומרק עוף
מערבבים היטב, מוסיפים כוס מים ומבשלים עד שנשארים נוזליםמצרפים את הפתיתים, מערבבים מתקנים תיבול
מגישים עם הבצל המטוגן מעל
תגובה 1:
באיזה שלב מבשלים את הפתיתים? האם הם מבושלים מראש? תודה
הוסף רשומת תגובה