salade de betterave carotte et navet
הנה סלט נהדר שכולנו אוהבים: הוא פריך, הצבעים משגעים והוא מאוד טעים . כל הירקות כאן חיים והוינגרט חרדל מקפיץ אותם מעלה מעלה כמות הרוטב מספיקה לפעמיים: אפשר לשמור אותו במקרר
ולהשתמש בו לתיבול כל סלט - בעיקר חסות או אפשר להכפיל את כמות הירקות לכמות נכבדת של סלט וכך הוא נמסר לי
ולהשתמש בו לתיבול כל סלט - בעיקר חסות או אפשר להכפיל את כמות הירקות לכמות נכבדת של סלט וכך הוא נמסר לי
.
מצרכים
סלק לא מבושל חתוך לגפרורים
שני גזרים גדולים חתוכים לגפרורים
לפת חתוכה לגפרורים
רוטב
שלוש כפות חומץ
שש כפות שמן קנולה
כף גדושה חרדל
חצי כפית סוכר
מלח
שש כפות שמן קנולה
כף גדושה חרדל
חצי כפית סוכר
מלח
פלפל
.
הכנה
שמים קערה גדולה את הלפת, הסלק והגזר
מכניסים לצנצנת את מצרכי הרוטב ומנערים היטב
יוצקים על הירקות כחצי מהרוטב ומערבבים היטב
משהים יום במקרר לפני האכילה
.
מקור: אמא של אדוה ממתכונים.נט
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה