~~~~~~~~~ סלט תפוח אדמה פיקאנטי ~~~~~~


תפוחי אדמה האלה מוגשים בדרך כלל כסלט לצד
הקוסקוס או משמשמים כמילוי בתוך הסנדוויץ הטוניסאי
אפשר להוסיף פרוסת לימון כבוש לסלט, אבל הבנות
לא ממש מתלהבות מזה, אז אני מגישה אותם בצד
למי שרוצה


מצרכים
ארבע תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
כפית הריסה
שתי כפות שמן
כפית מיץ לימון
חצי כפית כמון טחון
מעט זרעי כמון לזרייה


הכנה
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות בינוניות
בקערה מערבבים את ההריסה, עם השמן, הלימון והכמון הטחון
מוסיפים לקערה את התפחוי אדמה ומקפיצים בעדינות עם
מזלג היטב כדי שיצופו היטב בשמן המתובל
מעבירים לקערת הגשה וזורים מעט כמון שלם

אין תגובות: