מצרכים
שש פרוסות חזה עוף פרוס דק - כמו לשניצל
פטרוזיליה יבשה
פפריקה אדומה
מלח - פלפל
שלוש גמבות
חופן זרעי חמניות
~
חצי כוס פירורי לחם
ביצה טרופה עם כפית חרדל
שמן לטיגון
פטרוזיליה יבשה
פפריקה אדומה
מלח - פלפל
שלוש גמבות
חופן זרעי חמניות
~
חצי כוס פירורי לחם
ביצה טרופה עם כפית חרדל
שמן לטיגון
הכנה
מסדרים על משטח את החזות ממליחים ומפלפלים
מפזרים עליהם פפריקה אדומה ופטרוזיליה יבשה
קולים את גרעיני החמניות במעט שמן וטוחנים גס
מפזרים אותם על החזות בשיכבה אחידה ושומרים את היתר בצד
קולים את הגמבות על אש גלויה, מקלפים ופורסים לרצועות
את המיץ הניגר מהגמבות שומרים בצד
מסדרים מספר רצועות בחלק התחתון של כל חזה וממליחים מעט
מגלגלים ומהדקים בעזרת קיסמים. שומרים במקפיא חצי שעה
~
בקערה מערבבים את פירורי הלחם עם יתר זרעי החמניות
מוסיפים את המיץ של הגמבות לביצה הטרופה
טובלים את החזות בביצה ולאחר מכן
טובלים אותם בפירורי הלחם כך שכולן תצופה
מטגנים על אש בינונית מכל הכיוונים
מסירים את הקיסמים ופורסים לשניים, קצת באלכסון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה