12 points
מיכל חברתי הביאה את הסלט הזה למפגש בקערה ענאקית וחילקה לכל אחת כערית ממנו. לא עבר הרבה זמן עד שנשמעו קולות גריסה / אנחה מכל עבר.. וצעדים נמרצים לכיוון הקערה הגדולה - בתיקוה
לתוספת. אני מיד רשמתי את ההוראות ממיכל [הכה את הפטיש?] ושיחזרתי בבית - קיבל דוז פואין
לתוספת. אני מיד רשמתי את ההוראות ממיכל [הכה את הפטיש?] ושיחזרתי בבית - קיבל דוז פואין
מצרכים
חצי כרוב קצוץ
חופן חמוציות
חופן חמוציות
חופן שקדים פרוסיםארבע בצלים ירוקים קצוצים
רוטב
שני שיני שום קצוצים
רבע כוס שמן קנולה
רבע כוס חומץ
כפית סוכר
מלח - פלפל
רוטב
שני שיני שום קצוצים
רבע כוס שמן קנולה
רבע כוס חומץ
כפית סוכר
מלח - פלפל
בקערה גדולה מערבבים את הכרוב עם החמוציות והבצל ירוק
במחבת מטגנים מעט את השקדים בשמן עד לצבע קארמל
ומצרפים אותם לקערה
מערבבים היטב את מצרכי הרוטב ושופכים גם לקערה
מערבבים היטב ושמים בקערת הגשה
במחבת מטגנים מעט את השקדים בשמן עד לצבע קארמל
ומצרפים אותם לקערה
מערבבים היטב את מצרכי הרוטב ושופכים גם לקערה
מערבבים היטב ושמים בקערת הגשה
16 תגובות:
האתר שלך מושקע ויפה, המתכונים נראים טובים והתמונות מקסימות. חבל רק שיש הרבה שגיאות כתיב בסיסיות במתכונים, כמו: כערית (=קערית), מחבט (=מחבת) הנחה (=אנחה) לדעתי זה מוריד מהמקצועיות. מקווה שזו ביקורת בונה.
נחמה, אני חושבת שאת צודקת מאוד - לצערי אין לי הרבה מה לעשות בנידון. מדי פעם אחת הבנות שלי מתיישבת ועושה תיקונים - אבל לרוב הן נורא עסוקות בלימודים..אז כך זה ניראה.
.
.
ממטבחה של צרפתיה דיסלקתית.
איזה סלט
וואוווו וואווו וואווו
אכלנו בשבת עוד ועוד...
ועכשיו הולכת להכין....עוד
תודה מרילין
תמיד המתכונים שלך מצליחים ומיוחדים
תודה קושקוש - שמחה שאהבתם
גם אצלנו זה להיט!
לא יכולה שלא להגיב לנחמה.
אני חושבת שהתגובה שלך לא לעניין
אם את כל כך נהנית מהבלוג, למה לא יכולת להתאפק?
כל הקסם בבלוג זה שכל אדם מביא את עצמו, כמו שהוא... ומרילין מביאה את עצמה, בלי להסתתר.
מרילין,
אני חושבת שהשגיאות שלך מקסימות,
הלוואי על כולנו חוש אסטי ויצירתיות כמו שלך.
אני מעריצה נשים כמוך
ועוד דבר - זה לא נקרא ביקורת בונה
מטורף, יצא לנו טעים בטירוף בשביל שבת!
לקחנו כמעט כרוב שלם גדול. הוספנו חצי כוס שמן תירס, חצי כוס חומץ, כפית וחצי סוכר. 200 גרם חמוציות, 150 גרם שקדים שטיגנו.
יצא כ"כ טעים אין דברים כאלה :)
תודה רבה.
שאלה קטנה ובסיסית... את השקדים מטגנים בשמן הקנולה או לטגן בסתם שמן והשמן קנולה הוא חלק מהרכיבים שפשוט מוסיפים לסלט?
מ-ע-ו-ל-ה!!!
תודה.
מצאתי את הסלט הזה לפני יותר משנה וכל מי שטעם ממנו נהנה ולקח את המתכון.
אני תמיד מפנה לאינטרנט לסלט שמזכיר את חברתך מיכל .סלט מצויין וקל להכנה
שוש
הי מרלין,
האתר מקסים! תמונות נהדרות
אמא שלי הכינה את הסלט הזה עכשיו והוא ממש טעים (: הבצל ירוק והחמוציות משתלבים נהדר
תודה ♥
היי גם אני מכינה סלט זה בשינוי קטן - מעט סויה במקום מלח, והמון גרעינים שונים קלויים: דלעת, חמניות, גם סומסום מעט קלוי מתאים מאוד. אחלה סלט.
אמנם עכשיו כבר 2012 ואני מגיבה באחור רב אבל רק עכשיו הגעתי למתכונים ולבלוג ואני רוצה לומר תודה גדולה על הנדיבות והיצירתיות ו יישר כח.
מרילין - אינני נוהגת להגיב לבלוגים, אבל הפעם ממש לא יכולתי להתאפק: האתר שלך יפהפה ואני שבוייה בקסמו כבר מספר שבועות - מנסה עוד ועוד מתכונים - שמחה בתוצאות ומשמחת את משפחתי פעם אחר פעם! העברית שלך - בדיוק כמו המטבח שלך - זורמת, מקסימה, מצחיקה, חיננית, מלאת קסם וכנות, ושגיאות הכתיב והתחביר הן-הן שעושות אל כל זה אמיתי ואותנטי. יישר כח!
תודה רבה...כמה מחמם את הלב..המון תודה!
באיחור רב, אבל יש לי 2 שאלות: מתי יוצקים את הרוטב, ממש לפני ההגשה או כמה שעות מראש שיתרכך הכרוב וייספגו הטעמים?
וגם- מישהו ניסה להחליף שקדים בפקאן סיני? הרגע גילתי שנגמרו לי השקדים וכל החנויות כבר סגורות....
תודה מראש
סלט מדהים.
הוסף רשומת תגובה