~~ סלט אבוקדו, ביצה ובצל ירוק ~~


סלט האבוקדו עולה על שולחנינו במהלך כל החורף - אוהבים אותו
בעיקר על פרוסת לחם שחור בארוחת ערב
.
מכינים סמוך לאכילה ממש כדי שהצבע יישמר

מצרכים
ארבע אבוקדו בשלים קלופים ומגולענים
ארבע ביצים קשות קלופות
שני גבועולי בצל ירוק
מיץ מחצי לימון
מלח - פלפל

הכנה
בקערה גדולה מועכים את האבוקדו במזלג
מגרדים את הביצים הקשות בעזרת מגרדת - על החורים הגדולים
קוצצים את הבצל הירוק - כולל הגבעול ומצרפים לקערה
מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל ומערבבים

3 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

תודה לך! ינסה להכין

אנונימי אמר/ה...

הכנתי ויצא ממש טעים :-)

מרילין איילון אמר/ה...

איזה יופי, כן, הוא באמת טעים (-: