סלט האבוקדו עולה על שולחנינו במהלך כל החורף - אוהבים אותו
בעיקר על פרוסת לחם שחור בארוחת ערב
בעיקר על פרוסת לחם שחור בארוחת ערב
.
מכינים סמוך לאכילה ממש כדי שהצבע יישמר
מצרכים
ארבע אבוקדו בשלים קלופים ומגולענים
ארבע ביצים קשות קלופות
שני גבועולי בצל ירוק
מיץ מחצי לימון
מלח - פלפל
הכנה
בקערה גדולה מועכים את האבוקדו במזלג
מגרדים את הביצים הקשות בעזרת מגרדת - על החורים הגדולים
קוצצים את הבצל הירוק - כולל הגבעול ומצרפים לקערה
מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל ומערבבים
3 תגובות:
תודה לך! ינסה להכין
הכנתי ויצא ממש טעים :-)
איזה יופי, כן, הוא באמת טעים (-:
הוסף רשומת תגובה