escalope de poulet a la napolitaine
אין לי מושג אם בנפולי אוכלים את החזה עוף הזה
אבל מה שחשוב, זה שאצלנו כן
.
חזה עוף בריח נעים של שמן זית עגבניות ועשבי תיבול, נאכל בקלות
על יד ספגטי או אורז. ניחוח עדין של ציפורן נותן למנה נגיעה מפתיעה
על יד ספגטי או אורז. ניחוח עדין של ציפורן נותן למנה נגיעה מפתיעה
.
.
.
מצרכים
חזה עוף פרוס
שמן זית
חצי כוס קמח
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית ציפורן
מלח
.
הרוטב
שמן זית
בצל פרוס לחצאי טבעות
חמש שיני שום פרוסות
חצי עלי דפנה
כפית טימין
שמינית כפית ציפורן טחון
שתי עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
כף שטוחה של רסק עגבניות
כוס מים
מלח - פלפל גרוס
.
עלי בזיליק לקישוט
.
הכנה
מזהיבים בסיר את הבצל עם שמן זית, מצרפים את השום לכמה דקות
מוסיפים את עלי הדפה, הטימין, הציפורן ואת העגבניות החתוכות ומערבבים היטב
מוסיפים את עלי הדפה, הטימין, הציפורן ואת העגבניות החתוכות ומערבבים היטב
מוסיפים את הרסק ואת המים, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה
מבשלים בביעבוע עדין כ- 10 דקות
~~
בקערה קטנה מערבבים את הקמח עם המלח, הפפריקה והציפורן
מקמחים היטב את פיסות החזה
מטגנים את הפיסות במעט שמן זית, דקה בכל צד
שופכים על החזות את הרוטב החם, ומבשלים עוד 5 דקות
מקשטים במעט בזיליק ומגישים
escalope a la napolitaine
dans une casserole faire revenir avec huile d'olive 1 oignon, 6 ails en tranche.
rajouter 1/2 feuille de laurier, 1 cac de thym, 1/8 cac de clou de giroflle, 2 tomates eplucher et coupee, 1 cas de concentrer de tomate, 1 verre d'o sel et poivre.
cuir 10 minutes.
~
melanger 1/2 verre de farine avec paprika et un peu de clou de giroflle
farine les tranches d'escalope et faire frire 1 minute par cote.
mettre dans la casserol de la sauce, rechauffer 1 minute et servir.
3 תגובות:
היי מרילין שרי
אהבתי הכל והתמונות יותר ויותר יפות ומגרות
בראבו מאשרי
שבוע טוב..
אגב אהבתי את סיפור ההילולה חחה הערק גמר עליכם...
רק שמחות מתוקה
שונט
היי מרילין שרי
אהבתי הכל והתמונות יותר ויותר יפות ומגרות
בראבו מאשרי
שבוע טוב..
אגב אהבתי את סיפור ההילולה חחה הערק גמר עליכם...
רק שמחות מתוקה
שונט
מנה מצוינת. קלה מאוד להכנה. החזה יוצא רך ועסיסי.
הוסף רשומת תגובה