.
.
.
מרק טעים ומשביע...איך שמתחילים לבשל אותו הבית
מתמלא בריח נעים של חורף
~~
להגיש עם קרוטונים מעשה בית
.
.
.
מצרכים
שמן
בצל קצוץ
כוס אפונה יבשה
גזר מגורד
תפוח אדמה מגורד
כפית מרק עוף
כפית חוואיג' למרק
שש כוסות מים
מלח - פלפל
.
.
הכנה
מטגנים את הבצל, מוסיפים את האפונה ואת המרק עוף ומטגנים ביחד מספר דקות
מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה מכסים את הסיר ומבשלים שעה
מוסיפים את הגזר ואת התפוח אדמה, מלח ופלפל ומבשלים עוד שעה
טוחנים את המרק בעזרת מוט בלנדר ומבשלים עוד חצי שעה
.
.
.
קרוטונים
מחממים מעט שמן זית במחבט עם שן שום חצויה לשניים
כשהשום מתחיל להשתזף מוציאים אותו מהמחבט
חותכים לחם לקוביות או רצועות וקולים במחבט משני הצדדים תוך
הוספה של פפריקה מתוקה ומלח
הוספה של פפריקה מתוקה ומלח
תגובה 1:
פשוט נפלא אמא שלי הייתה עושה לנו את זה כשהיינו קטנים.
עשיתי את המתכון שלך בפעם הראשונה יחד אם הקרוטונים למוצאי תשעה באב והיה תענוג. ובשקט בשקט אומר שהיה טעים יותר מאמא שלי בזכות החוויג'
הוסף רשומת תגובה