.
.
עוף טעים מהמטבח ההודי - בעל רוטב נהדר
אפשר להוסיף פלפל ירוק קצוץ יחד עם השום, כדי להשוות את
החריפות ההודית האופיינית
אפשר להוסיף פלפל ירוק קצוץ יחד עם השום, כדי להשוות את
החריפות ההודית האופיינית
מצרכים
ארבע כרעיים (עדיף נטולי עור) נקיים
בצל גדול קצוץ
עשר שיני שום קצוצים
שתי כפיות ג'ינג'ר טרי מגורד
כפית גרם מסלה
כפית פפריקה מתוקה
חצי כוס נענע קצוצה
מלח - פלפל
מעט נענע קצוצה לקישוט
הכנה
מטגנים את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים את השום והג'ינג'ר
את התבלינים וממשיכים לטגן עוד כ- חמש דקות
מוסיפים חצי כוס מים ואת הנענע, מביאים לרתיחה ומוסיפים את העופות
מבשלים כ- 50 דקות מכוסה. מקשטים במעט נענע טרייה קצוצה
poulet massala menth
8 morceaux de poulets - le mieux sans peau
1 gros oignons en cube
10 morceaux d'ail coupes petits
2 cac de gingember frait gratter
1 cac de garam massala
1 cac de paprika doux
1/2 verre de menth emincee
sel et poivre
~
faire revenir les oignons jusque jolie coloration
rajouter ail, gingembre et epices et melanger 5 minutes
rajouter 1/2 verre d'eau et la menth et porter a ebulition
rajouter le poulet et cuir 50 minute a petit feu.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה