השד לא נורא - חזה עוף מגולגל
כל כך הרבה זמן רציתי לגלגל, אז הנה, הזדמן לי הגילגול - ונוצרה
מנה ראשונה אלגנטית וטעימה. ההל שמתבל את הבשר תורם לגלילה
טעם ייחודי ויחד עם החמוציות הנה גלילה מפתיעה בטעם ובמרקם
מנה ראשונה אלגנטית וטעימה. ההל שמתבל את הבשר תורם לגלילה
טעם ייחודי ויחד עם החמוציות הנה גלילה מפתיעה בטעם ובמרקם
מצרכים
שש פרוסות חזה עוף פרוס דק - כמו לשניצל
בצל קטן קצוץ
מאתיים חמישים גרם בשר טחון
רבע כפית הל טחון
רבע כפית הל טחון
חלמון
כף פירורי לחם
כף חמוציות או צימוקים
מלח - פלפל - פפריקה אדומה - פטרוזיליה יבשה
כוס פירורי לחם
ביצה טרופה עם כפית חרדל
שמן לטיגון
הכנה
מטגנים את הבצל במעט שמן, מוסיפים את בשר את ההל, מלח, פלפל
ואת החמוציות וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו
ואת החמוציות וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו
מכבים את האש,מוסיפים את החלמון ואת כף פירורי הלחם ומקררים
מניחים את החזות על משטח עבודה ומטבלים אותם ב
מלח, פלפל, פפריקה ופטרוזיליהבחלק התחתון של כל חזה מניחים מעט מהבשר בצורה של נחש
מגלגלים ומהדקים עם שני קיסמים לכל גליל - שומרים במקרר כחצי שעה
מלח, פלפל, פפריקה ופטרוזיליהבחלק התחתון של כל חזה מניחים מעט מהבשר בצורה של נחש
מגלגלים ומהדקים עם שני קיסמים לכל גליל - שומרים במקרר כחצי שעה
טובלים כל גלילה בביצה הטרופה ובפירורי לחם ומטגנים בכל הכיוונים
מסירים את הקיסמים ופרסים לשניים, קצת באלכסון
~
ותודה לפלפלית על הסיוע - עכשיו אני מוכנה לגלגל כל דבר
3 תגובות:
מנה מקסימה לאירוח - ולא רק. כל הכבוד מרילין!
יש לי שאלה -
המנה טעימה גם אם מכינים אותה יום קודם?
תודה על הבלוג המקסים!
שלום מרילין, אין לי הל. האם אפשר להכין בלי? תודה!
הוסף רשומת תגובה