המנה נולדה בספונטניות כשערכתי קניות וראיתי תרד יפה בקופסה
חזרתי הבית והתקנתי לנו ארוחה תוך כדי שאני מפרקת את השקיות ומסדרת את הכל במקום
חזרתי הבית והתקנתי לנו ארוחה תוך כדי שאני מפרקת את השקיות ומסדרת את הכל במקום
טעים (-:
מצרכים
קופסת תרד טרי
בצל קצוץ
שום קצוץ
שמן זית וחמאה
שמינית כוס חומץ בלסמי
מיכל שמנת מתוקה
פלפל שחור, מלח, אגוז מוסקט
קופסת תרד טרי
בצל קצוץ
שום קצוץ
שמן זית וחמאה
שמינית כוס חומץ בלסמי
מיכל שמנת מתוקה
פלפל שחור, מלח, אגוז מוסקט
הכנה
מנקים את התרד וטובלים אותו ל- 3 דקות במים רותחים
מוציאים מהסיר, מנקזים נוזלים וקוצצים דק
במחבת מטגנים בצל בקצת שמן זית וקצת חמאה עד ששזוף
מוסיפים את השום לחצי דקה ומצרפים את התרד
מאדים / מטגנים במחבת על אש קטנה עד שהתרד מגיר את הנוזלים שלו - משהו כמו 10 דקות
מנקים את התרד וטובלים אותו ל- 3 דקות במים רותחים
מוציאים מהסיר, מנקזים נוזלים וקוצצים דק
במחבת מטגנים בצל בקצת שמן זית וקצת חמאה עד ששזוף
מוסיפים את השום לחצי דקה ומצרפים את התרד
מאדים / מטגנים במחבת על אש קטנה עד שהתרד מגיר את הנוזלים שלו - משהו כמו 10 דקות
מוסיפים את הבלסמי, השמנת והתבלינים ומבשלים יחד כ- 8 דקות
בעזרת מוט בלנדר מרסקים ישר במחבת - לא יותר מדי - אנחנו לא רוצים מחית
בעזרת מוט בלנדר מרסקים ישר במחבת - לא יותר מדי - אנחנו לא רוצים מחית
מגישים על ספגטי שזה עתה יצא מהמים וקיבל זילוף של שמן זית
הערה - לדעתי אפשר בשקט לוותר על שלב החליטה של התרד
~~
מרילין איילון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה