צילום של ניצן
המרקם של העוגה משו משו בזכות השמנת המתוקה
והטעם הבא מן הישלוב עם הקינמון..ת-ע-נ-ו-ג
המרקם של העוגה משו משו בזכות השמנת המתוקה
והטעם הבא מן הישלוב עם הקינמון..ת-ע-נ-ו-ג
שימו לב לקלות ההכנה..ממש צ'יק צ'ק
~
אפשר לאפות את העוגה בתבנית עגולה
בקוטר 26 או בתבנית בינונית בגודל
שווה ערך לשתי אנגליש קייק
בקוטר 26 או בתבנית בינונית בגודל
שווה ערך לשתי אנגליש קייק
מצרכים
שני מיכלים של שמנת מתוקה 38%
ארבע ביצים
שתי כוסות סוכר
שתי כפיות תמצית וניל
שלוש כוסות קמח תופח
כף גדושה קינמון
כף גדושה קינמון
לציפוי
שמנת חמוצה מעורבבת עם כף סוכר
כף קינמון מעורבב עם 2 כפות סוכר חום או לבן
הכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות
שמים בקערת המערבל מיכל אחד של שמנת מתוקה, ביצים
תמצית הוניל, הקינמון ואת הסוכר ומערבלים 3 דקות
מוסיפים לסרוגין את הקמח ומיכל נוסף של שמנת וממשיכים לערבל 5 דקות
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת
אופים 45-50 דקות עד שקיסם עף הננעץ במרכז העוגה יבש
מורחים בעדינות את השמנת החמוצה על פני העוגה
מפזרים את התערבות קינמון סוכר
אופים 8 דקות נוספות
מחממים תנור ל 180 מעלות
שמים בקערת המערבל מיכל אחד של שמנת מתוקה, ביצים
תמצית הוניל, הקינמון ואת הסוכר ומערבלים 3 דקות
מוסיפים לסרוגין את הקמח ומיכל נוסף של שמנת וממשיכים לערבל 5 דקות
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת
אופים 45-50 דקות עד שקיסם עף הננעץ במרכז העוגה יבש
מורחים בעדינות את השמנת החמוצה על פני העוגה
מפזרים את התערבות קינמון סוכר
אופים 8 דקות נוספות
~~~~
הערה...אני תמיד משתמשת בקמח רגיל ומוסיפה אבקת אפיה
ביחס המקובל של כפית אבקת אפיה ולכוס קמח
ביחס המקובל של כפית אבקת אפיה ולכוס קמח
~~~~
בהשראת מתכון של סיידה
תגובה 1:
עכשיו בתנור... גרים בחול אז מקווה שעם הכמויות יצא בסדר. אעדכן כשתצא
הוסף רשומת תגובה