אתם הולכים להנות מהעוגה הזו, היא מאוד קלה להכנה, מצרכים מעטים, אין בה קטניות, אין בה טעם של קמח מצה, פשוט מושלמת!
צילום: בועז לביא
סגנון: ענת לבל
7 ביצים
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
1 כוס (240 מ"ל) שמן
100 גרם קמח תפוח אדמה
ממיסים את השוקולד עם השמן עד שהוא חלק מאוד
מקציפים את הביצים (חלבון וחלמון) עם הסוכר עד מתקבל קצף אוורירי מאוד
מקפלים את השוקולד המומס לתוך הביצים המוקצפים.
מוסיפים את קמח תפוח האדמה בתנועות עטיפה
יוצקים לתבנית עגולה בקוטר 26-28 או לתבנית מלבנית
בינונית ואופים על חום של 180 מעלות בערך 30 דקות, או עד שנוצר קרום על פני העוגה,
השוליים האפויים, ורק המרכז מעט רוטט. מצננים לגמרי, שומרים במקרר. אפשר להקפיא
צילום: בועז לביא סגנון: ענת לבל |
3 תגובות:
אפשר להחליף בקמח תופח!?
לא ניסיתי
הוסף רשומת תגובה