חלה מתוקה עגולה במרקם עשיר שאני אוהבת להכין כל שנה בבוקר שלפני ראש
השנה, היא מונחת במטבח, וכולם לוקחים פרוסה ונהנים תוך כדי סיום המשימות. מש על
תקן בריוש. למתכון לחצו
כאן
חלת זר שושנים תעשה רושם כביר על שולחן החג, גם בזכות המראה וגם בזכות
הטעם – דבש ולימון תחת לשוני... למתכון והנחיות לחץ כאן
ומייד אחרי סוכות – חלה לשמחת תורה. גם היא פשוטה מאוד להכנה, וגם כן
התהליך מהנה מאוד. להנחיות לחץ
כאן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה