~~ רבועי חמאת בוטנים עם נטיפי שוקולד ~~

petit gateau au beurre de caca wette et chocolat chips - recette en francais plus bas.





הן מאוד קלות להכנה, כולם בבית אהבו אותם - מקטן ועד גדול וכבר היום אני מכינה מהן עוד סיבוב
מתכון של דנית סלומון מתוך הספר שוקולד ושושנים

מצרכים
100 גרם חמאה או מרגרינה מרוככת
3/4 כוס סוכר
2 כפות מחוקות חמאת בוטנים
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
2 כוסות קמח תופח (או 2 כוסות קמח רגיל עם כפית גדושה אבקת אפיה)
3/4 כוס נטיפי שוקולד (שוקולד צ'יפס)

הכנה
מקציפים יחד את החמאה, הסוכר וחמאת הבוטנים לתערובת בהירה ואוורירית. מוסיפים תמצית וניל וביצים ומקציפים היטב. מנפים פנימה את הקמח (עם אבקת האפיה)  ומערבלים עד שהבצק מתאסף לפירורים גדולים. מוסיפים את נטיפי השוקולד ומערבבים בכף.
משטיחים את הבצק בתבנית בינונית מרופדת נייר אפיה, אופים 35-40 דקות עד שפני העוגה משחימים קלות ומרכז העוגה יציב למגע.
מצננים וחותכים לריבועים.




petit gateau au beurre de caca wette et chocolat chips

batter 100 gr de beurre avc 3q4 de verre de sucre et 2 cas de beurre de cacaouette. rajouter 1 cac d'essence de vanille, et 1 peuf et bien battre. rajouter 2 verres def arine qui monte toute seule, 3/4 de verre de chocolat chips et etaler le tout sur un moul moyen. enfourner a 80 pour 30 minute. refroidire et couper des carres.



תגובה 1:

Meravs Blog אמר/ה...

מרילין, אהבתי מאד את החיתוכיות.
יש לי צנצנת חמאת בוטנים עם שבבי בוטנים במקרר, שנראה לי שהולכת להפוך לעוגיות חמודות וטעימות.

תודה על המתכון :)
מירב CooknBake