~~ כל עוגות התפוחים שלי ~~










 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 



עוגת תפוחים ב- 6 שכבות







~~ תפוחי עץ אפויים עם קרמבל אגוזי לוז , קינוח ריחני לאירוח בחנוכה ~~
http://mablogeria.blogspot.co.il/2010/05/blog-post.html


ועכשיו המתכונים שלכם:


שלחה לי חיה:
בוקר טוב מרילין , מצרפת לך עוגה קלה כל כך ועם זאת טעימה בצורה בלתי רגילה שמציפה את הבית בריח מדהים

5 תפוחים גדולים
3/4 1כוסות סוכר
3 ביצים
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח אוסם
3/4 כפית סודה לשתייה
100 גר' אגוזים קצוצים
100 גר' שוקולד מריר
3 כפות קוקוס
2 כפיות קינמון

 לקלף את התפוחים. לחתוך לקוביות
לחתוך את השוקולד לקוביות
לקצוץ את האגוזים ולערבב את כל החומרים יחד
לאפות בחום בינוני - שימי לב - קיבלת עיסה סמיכה מאד מאד...
והמתכון הזה הכי פשוט בעולם!
~
מיכל מפנה אותנו לבלוג של לאה עם מתכון ל- apple crown cake
~

הנה מתכון ששלחה לי דליה

עוגת תפוחים
חומרים
2 כוסות קמח
2 כפיות א. אפייה
½ כפית מלח
½ כפית קינמון
100 גר' מרגרינה/חמאה
1 כוס סוכר חום
3/4 כוס סוכר לבן
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
1 כוס תפוחי עץ (ירוקים) קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציפוי:
1/2כוס סוכר לבן
11/2כפיות קינמון
אופן ההכנה:
להמיס מרגרינה על להבה נמוכה, להסיר מהכיריים ולהוסיף סוכר לבן וחום, לערבב פנימה ביצים, וניל, קמח ותפוחים.
להכניס לתבנית משומנת ולפזר מעל את הציפוי
לאפות בחום בינוני (160) כ 50 דק' עד שעה
הערות:
1. הכמות מתאימה לתבנית קטנה (20X20), לתבנית גדולה יותר יש להכפיל כמויות
2. לא להוציא לפני הזמן, גם אם העוגה נראית עשויה. הציפוי העליון "משתזף" מאד, אבל העוגה בפנים לא עשויה (אם החלק העליון מקבל צבע כהה, אפשר להוריד טמפרטורה ב ¼ שעה אחרונה)
 
 

אין תגובות: