~~ מכתבים מהמטבח שלי, מתכונים וסיפורים ~~


~~ קציצות בשר בטעם פלאפל ~~
בס"ד

אלתור בשעות הערב המאוחרות הביא לתוצאה מעולה, הקציצות פריכות מבחוץ, רכות בפנים והטעם..הטעם משו משו! מי שאוהב קציצות פלאפל ימצא כאן את מבוקשו, אותו טעם אופייני וממכר. כדאי לאכול אותן ישר כשהן יוצאות מהמחבת, אבל הן מעולות גם אחרי חימום חוזר.

 
~~ כדורי בשר באפונה וארטישוק ~~

עוד קציצות? אלו מצוינות!
תבשיל ריחני בטעם של בית,  אפשר בהחלט להשתמש באפונה ותחתיות ארטישוק קפואים. אורז על יד וזו סעודת מלאכים.






~~ הקציצות העסיסיות של זהבה ~~



מי יכול לנחש כמה פעמים הכנתי את הקציצות האלו בשנים האחרונות? בקצרה, המון. ולא רק לי. לשכנה חדשה, ליולדת וגם  לחברה חולה. הן עוברות טיגון כשהן מצופות בסולת, ואחר כך בישול ברוטב קצרצר, זה סוד הטעם שלהם. ושוב תודה לזהבה על המתכון. זהבה  מלכת הקציצות




~~לפני שנה בידיוק: שוסון דובדבן בניוח לימון  ~~
 

"פיו, יצא לך מעולה!".

זה הציון שקיבלו הכיסונים בצק עלים פריך (יש טריק) ומלית כל כך טעימה! – כדאי לנצל את עונת הדובדבנים.



בשורות טובות ב"ה!

מרילין














אין תגובות: