Quiche au fromage de chevre et sauge
גבינת עזים, מרווה..שניהם לחוד ובטח ששניהם יחד תוסיפו לזה בצק פריך משודרג במיני זרעים
מבחינתי, כל מה שצריך עוד זה סלט חסה
מתובל היטב וכוס תה עם נענע
~
מצרכים לבצק - מבוסס על מתכון של גונט
כוס קמח לבן
חצי כוס קמח מלא
חצי כפית מלח
שתי כפות שומשום
חצי כפית קצח
מאה גרם חמאה קרה חתוכה
ביצה טרופה עם 2 כפות מים קרים
מלית
שמנת מתוקה אחת
מאתיים גרם גבינת עזים מסוג פרומעז או אחר בטמפ החדר
שתי ביצים
מאה גרם גבינה צהובה
חופן עלי מרווה קצוצים
מעט עלי מרווה שלמים, לקישוט
מלח - פלפל שחור
הכנה
מערבבים את כל החומרים היבשים של הבצק
מוסיפים את החמאה ומפוררים בעזרת האצבעות
מוסיפים את הביצה ומאחדים לכדור
משטיחים לפיתה, שמים בשקית פלסטיק ושומרים במקפיא לחצי שעה
מרדדים ומסדרים על תבנית פאי כולל שוליים
מסדרים נייר אפיה ושעועית מעל הבצק
ואופים כ- 10 דקות, עד שהשוליים מתחילות להזהיב
מוציאים מהתנור ומסירים את הנייר אפיה עם השעועית
הכנה
מכניסים למיקסר את כל המצרכים פרט למרווה
עד לקבלת מרקם קרמי
מוסיפים את המרווה הקצוצה ומערבבים
יוצקים לתוך הקלטית , מקשטים בעלים שלמים
אופים עד להזהבה בחום 180
quiche au fromage de chevre et sauge
pate sable avec
1 verre de farine blanche
un demis verre de farine complete
une demis cac de sel
2 cas de sesame
une demis cac de graines de nigelle
100 gr de beurre
un oeuf avec 2 cas d'eau
cuire a blanc avec papier sulfurer et haricots - legere coloration
melanger jusque cremeux:
1 pot de creme liquide (250) + 200 g de fromage de chevre temp ambiante
deux oeufs + 100 g de gruilere
rajouter une poigne de sauge ciselee
melanger et verser sur la pate precuite
melanger et verser sur la pate precuite
decorer avec qq feuille de sauge entiere et
enfourner jusque belle coloration
enfourner jusque belle coloration
3 תגובות:
נראה נהדר
שעועית? מה התפקיד שלה שם?
למנוע מהבצק לתפוח ולהשאיר אותו שטוח
הוסף רשומת תגובה