boulette de thon au sesame/celeri/citron
הקציצות מאוד עסיסיות וגם קצת מתפצפצות בזכות השומשום. הטעם של הלימון והסלרי משבח מאוד את הקציצות טונה המסורתיות ואפשר גם לשלב מעט לימון כבוש לנגיעה טוניסאית
~
קל מאוד להכין, (צריך רק טיפה סבלנות בחיתוך הלימון והסלרי) וחביב מאוד על הילדים
למתכוני טונה נוספים לחץ כאן
למתכוני טונה נוספים לחץ כאן
מצרכים
שלוש קופסאות טונה בשמן מסוננות
קליפה מלימון חתוכה לקוביות קטנטנטנות
שני גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנטנטנות
2 ביצים
2 ביצים
רבע כוס שומשום
רבע כוס פירורי לחם
מלח - פלפל שחור
~
שמן לטיגון
הכנה
מערבבים את הכל
מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות שטוחות
ומטגנים בשמן חם עד לצבע עמוק משני הצדדים
ומטגנים בשמן חם עד לצבע עמוק משני הצדדים
מגישים עם פרוסות לימון
בהשראת מתכון של דורעם גונט
תגובה 1:
מרילין, ללא ביצים???
הוסף רשומת תגובה