~~~~~~~~~~ כרישה בוינגרט בלסמי ודבש ~~~~~~

המתיקות הטבעית של הכרישה משתלבת נפלא עם הוינגרט
וביחד יש לנו סלט טעים ביותר
.
המצרכים לרוטב הם לכמות גודלה יחסית, את
היתרה שומרים במקרר והנה יש לנו רוטב נהדר לחצאי עגבניות שרי
לסלט חסה או כל ירק אחר
.
.
מצרכיםכרישות - רק את החלק הלבן
.
לרוטבמאתיים מ"ל שמן קנולה או חמניות
חמישים מ"ל שמן זית
שבעים מ"ל חומץ רגיל
ארבעים מ"ל חומץ בלסמי
כפית דבש
כפית חרדל
שתי שיני שום כתושות
עלים מגבעול טימין
מלח - פלפל
גיוון: כף ג'ינג'ר מגורד
הכנהמאדים את הכרישות במכשיר אידוי כ- 40 דקות
או מבשלים במים רבים כ- 10 דקות
בגמר הבישול מעבירים מייד את הכרישות לקערה עם מים קרים
אבל הכי טוב זה אידוי כמובן
מסננים, מסדרים בצלחת הגשה וממליחים מעט
מערבבים את כל חומרי הרוטב ומזליפים מעט על הכרישות

אין תגובות: