אצלי קציצות זה תמיד הולך..ומהר! ואם חבר'ה נמצאים איתי בזמן
הטיגון אז רוב הסכויים שהן לא שורדות אפילו דקה..פשוט נחטפות
ונעלמות בעודן רותחות. את השילוב בין הבשר לכרישה והתפוח אדמה
קראתי פעם בספר של סיידא על הבישול הבלקני - אבל הספר כבר מזמן לא אצלי, לכן שיחזרתי מהראש מה שיהיה לי זכור התוצאה? קציצות ריחניות - פריכות מבחוץ ..רכות בפנים
קראתי פעם בספר של סיידא על הבישול הבלקני - אבל הספר כבר מזמן לא אצלי, לכן שיחזרתי מהראש מה שיהיה לי זכור התוצאה? קציצות ריחניות - פריכות מבחוץ ..רכות בפנים
מצרכים
חצי קילו בשר טחון
קילו כרישה נטו - רק החלק הלבן
שני תפוחי אדמה
ביצה
חצי צרור פטרוזיליה קצוץ דק
מלח - פלפל
אופציה: מעט פירורי לחם או מצה
.הכנה
חותכים את הכרישות לאורך ואז לחצאי ירח דקים
מבשלים אותן במי מלח עד שרך. מסננים וסוחטים ביד היטב
מבשלים את התפוחי האדמה עד שרכים ומועכים לפירה
מערבבים את כל המצרכים בקערה גדולה
צריך שיהיה ניתן ליצור כדורים רכים. עם הבלילה רכה מדי מוסיפים כף פירורי לחם
מטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה ומגישים עם פרוסות לימון על יד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה