פשוט מאוד להכנה, וטעים מאוד. השילוב בין התאנה החמה מתוקה
לגבינה השחומה כל כך טעים - אידיאלי למזנון חלבי
.
.
מצרכים
מצרכים
ארבע תאנים חצויות
שמונה פרוסות פרומעז
מעט סוכר חום
מעט חומץ בלסמי
רבע כוס מיץ תפוזים או ליקר תפוזים לפי הטעם
.
הכנה
מוזגים את מיץ התפוזים בתבנית קטנה
מסדרים את חצאי התאנים מעל - החלק החתוך כלפי מעלה
מטפטפים על כל חצי מעט סוכר חום ומעט חומץ בלסמי
מניחים פרוסת פרומעז על כל אחד ואופים על חום בינוני גבוה עד שמשחים
במהלך האפיה משקים את התאנים והגבינה מעט מהמיצים שניגרו בתבנית
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה