היום הכל הולך עם הכלאז כן..כמה שזה נכון. ממליצה לנסות את השילוב
בהחלט לא שיגרתי אבל טעים ומרענן
מצרכיםשתי כוסות אורז לבן מבושל ומומלח
כוס אננס משומר חתוך לקוביותכוס תירס
חצי כוס זיתים - ירוק או שחור מגולענים
שלושה בצלים ירוקים קצוצים
כוס אננס משומר חתוך לקוביותכוס תירס
חצי כוס זיתים - ירוק או שחור מגולענים
שלושה בצלים ירוקים קצוצים
הרוטבשני שליש כוס שמן רגיל + 2 כפות שמן זיתשליש חומץ רגיל + כף בלסמישני שיני שום קצוצותכפית חרדלשתי כפות מיץ אננסמלח - פלפל
הכנהבקערה גדולה מערבבים את האורז עם התירס, הזיתים האננס והבצל
מערבבים את כל חומרי הרוטב עד למרקם הומוגני
על פי הטעם שמים כ- רבע עד חצי כוס מהרוטב בקערה ומערבבים
מגישים קר. את הרוטב הנותר שומרים במקרר לתיבול החסה
מערבבים את כל חומרי הרוטב עד למרקם הומוגני
על פי הטעם שמים כ- רבע עד חצי כוס מהרוטב בקערה ומערבבים
מגישים קר. את הרוטב הנותר שומרים במקרר לתיבול החסה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה