להגיש על יד משקה בתור אפריטיף או על מזנון חלבי
טעים מפתיע, להיט בכל אירוע
~
לוקחים גבינת עזים מסוג פרומעז
אפשר לטבל אותה בעשבי טיבול ואפשר נטורל
אפשר לטבל אותה בעשבי טיבול ואפשר נטורל
מועכים אותה קצת כדי שתהיה גמישה
ושמים כ- רבע שעה במקפיא
לוקחים עינב אחד, עוטפים אותו בגבינה ויוצרים עיגול יפה וסגור
ושומרים במקפיא כשעה - אפשר לשמור במקפיא גם כמה ימים מראש
מגלגלים בקצח, או עירית, או פיסטוק גרוס או פרג ..מה שבא
מגלגלים בקצח, או עירית, או פיסטוק גרוס או פרג ..מה שבא
חותכים לחצי משחילים קיסם ומגישים
אחרי כ- חצי שעה זה מפשיר ואפשר לאכול
רעיון לקוח מ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה