~~~~~~~~~ חטיפי ענבים בגבינת עזים ~~~~~~



להגיש על יד משקה בתור אפריטיף או על מזנון חלבי
טעים מפתיע, להיט בכל אירוע
~
לוקחים גבינת עזים מסוג פרומעז
אפשר לטבל אותה בעשבי טיבול ואפשר נטורל
מועכים אותה קצת כדי שתהיה גמישה
ושמים כ- רבע שעה במקפיא
לוקחים עינב אחד, עוטפים אותו בגבינה ויוצרים עיגול יפה וסגור
ושומרים במקפיא כשעה - אפשר לשמור במקפיא גם כמה ימים מראש
מגלגלים בקצח, או עירית, או פיסטוק גרוס או פרג ..מה שבא
חותכים לחצי משחילים קיסם ומגישים
אחרי כ- חצי שעה זה מפשיר ואפשר לאכול

רעיון לקוח מ

אין תגובות: