שומר בתנור בשמן זית ותימין
אני אוהבת את הטרנספורמציה שעובר השומר אחרי אפיה
טעם האניס שמתמתן, והמתיקות החדשה שהוא משחרר
את השומַרים האלו אני מגישה כך בתור נלווה למנה עקרית
או יחד עם עוד ירקות אחרים במגש אנטיפסטי
טעם האניס שמתמתן, והמתיקות החדשה שהוא משחרר
את השומַרים האלו אני מגישה כך בתור נלווה למנה עקרית
או יחד עם עוד ירקות אחרים במגש אנטיפסטי
~
פורסים שומַרים ומסדרים אותם במגש אפיה
מזליפים שמן זית נדיב על הכל - מפזרים מלח גס ותימים
אופים בחום בינוני גבוה כשעה או עד שהם מתחילים
לתת סימנים של חום עמוק בקצבות
לתת סימנים של חום עמוק בקצבות
2 תגובות:
היי מרילין
אכלנו אתמול את הסלט כרוב וחמוציות שמירב הכינה. כשציינתי את טעם הסלט, מירב אמרה:גיליתי בלוג חדש. התעניינתי והיא ציינה את שלך.שמרתי במועדפים היא אמרה.בקיצור:קיבלת מחמאות
שאלה:למה את כותבת טקסט חוזר בסיום הפוסט ובצבע בהיר? תודה והמשך חג נפלא
אגב, אם אינך רוצה תגובות שכוללות פרסומות כאלו למעלה, את יכולה בקליק למחוק אותן *
תודה חנית על המחמאות - אכן סלט טעים
לגבי הכיתוב למטה, הוא כדי לזרזר את מציאת המתכון בחיפוש באינטרנט.
חג שמח!
הוסף רשומת תגובה