הנה שניצל כמו שאנחנו אוהבים, עסיסי מבפנים ופריך מבחוץ
לא יקום ולא יהיה מאכל עם קנסנסוס כל כך גורף
לא יקום ולא יהיה מאכל עם קנסנסוס כל כך גורף
העיקר שיהיה טרי טרי, ישר מהמחבט
~~
שקד ואני אוהבות אותו עם לימון, ניצן ויעל עם קטשופ
ובעלי אומר - לא משנה לי....העיקר שניצל
ובעלי אומר - לא משנה לי....העיקר שניצל
מצרכים
חזה עוף פרוס וחתוך
שתי ביצים
כפית חרדל
כפית דבש
כפית רוטב סויה
מיץ מלימון או 2 כפות חומץ
פירורי לחם מסודרים בקערה
שמן לטיגון
הכנה
מערבבים את הביצים עם החרדל, הדבש, הסויה והלימון או החומץ
משרים את החזות בבלילה - אפשר שעה, ואפשר לילה
מחממים שמן במחבט לחום בינוני גבוה
מוציאים פיסת חזה עוף, מעבירים לקערה של הפירורי לחם
ודואגים שהחזה יצופה בפירורים מכל כיוון
ודואגים שהחזה יצופה בפירורים מכל כיוון
מטגנים בשני הצדדים עד לצבע זהב
מגישים מייד ואוכלים תכף
2 תגובות:
השניצלים יכולים להיות יותר טעימים ויותר יפים אם בתחילה ציפית אותם בקמח לסגירת הנוזלים בתוכו ולאחר הביצה ופרורי הלחם
טעים ביותר. היום הפייבוריט שלי
הוסף רשומת תגובה