~~ טראפלס שוקולד מריר ולבן ~~


שוקולד למבוגרים


מצרכים
300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
100 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
50 גרם חמאה
250  גרם שמנת מתוקה 38%
2 כפות ברנדי
1/3  אגוזים קצוצים דק
לציפוי: אבקת קקאו


הכנה
ממיסים בבאן מרי את שני סוגי השוקולד והחמאה ומערבבים לתערובת חלקה
מעבירים לקערה, מוסיפים את השמנת ומערבבים לתערובת אחידה
מוסיפים את הברנדי והאגוזים מערבבים ומעבירים למקפיא לשעתיים
מוציאים מההקפאה, יוצרים עיגולים ומגלגלים אותם בקקאו
שומרים במקפיא, הרחק מהעיניים

מתוך החוברת של תנובה שחולקה בשבועות

אין תגובות: