~~ קדאיף, קצפת ותותים...וגם קיווי ~~

קטן, חמוד (מאוד) למטה פריך (זה עושה קרץ קרץ) ומעל קרם (לא סתם קרם...קצפת...המון קצפת) ועוד יותר למעלה פירות (תותים וקיווי בבקשה) מה עוד אפשר לבקש?י

טוב, אז זה לא ממש מתכון, קבלו הנחיות: לוקחים קופסה של איטריות קדאיף (הן נמכרות באיזור הקפואים של הסופרים) ונותנים לה להפשיר מספר שעות לפני שמתחילים לעבוד איתה. מתוך הקופסה נחות להן שערות דחוסות: בעדינות מושכים מעט מן השערות ומעצבים לצורה שרוצים - אפשר בצורת קן, אפשר בצורת מלבן. , ריבוע וכן הלאה. עדיף לעבוד ולעצב ישר על תבנית אפיה מרופדת נייר אפיה. מעל הצורה שיצרנו מפזרים מעט סוכר או סוכר וניל (גשם קל), מטפטפים מעט חמאה או מרגרינה מומסת (גשם מקומי) ואופים למספר דקות בחום בינוני עד שהם טופסים צבע זהוב. האפיה מייצבת את האיטריות ובשלב הזה אפשר לקשט, למלא או לשמור במפקיא לשימוש מאוחר יותר בקופסה אטומה
~

voila

אין תגובות: