tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post8947675129960686717..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ מאפה איטריות וגבינות ריחניות ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-81466190623898235302008-12-31T02:01:00.000-08:002008-12-31T02:01:00.000-08:00מי מלח זה מושג באמת קצת מעורפל(:אפשר להגדיר שכף מל...מי מלח זה מושג באמת קצת מעורפל<BR/>(:<BR/>אפשר להגדיר שכף מלח גס בסיר של שש ליטר זה מי מלח<BR/><BR/>תודה על המחמאהמרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-4034177231594932822008-11-24T08:50:00.000-08:002008-11-24T08:50:00.000-08:00שלום מרילין, תמיד אני נהנה לקרוא את המתכונים המעול...שלום מרילין, תמיד אני נהנה לקרוא את המתכונים המעולים שלך, במיוחד שגם אני מרקע צפון־אפריקאי.<BR/><BR/>נתקלתי פעמים רבות במושג "מי־מלח", מה זה בדיוק? מה היח בין כמות המים לכמות המלח?Anonymousnoreply@blogger.com