tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post8910854126415394539..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~~~~~~~~~ בורגל מוקפץ עם קישואים ~~~~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-9271546207283970452008-06-16T20:26:00.000-07:002008-06-16T20:26:00.000-07:00בוקר טוב מריליןאכן כדאי שתכיני מקום כמו שענתוש אמר...בוקר טוב מרילין<BR/>אכן כדאי שתכיני מקום כמו שענתוש אמרה ....<BR/>אשת חיל, דברים מדהימים .... מה עוד צריך ?<BR/>יום נעים,<BR/>לביאהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-69334129156044052652008-06-16T10:52:00.000-07:002008-06-16T10:52:00.000-07:00עצוב וקשהאני חושבת על התנחלות אצל חמדה בבית דוקא (...עצוב וקשה<BR/>אני חושבת על התנחלות אצל חמדה בבית דוקא <BR/>(-:<BR/><BR/>הפגנת מחאה..<BR/>נסחוב את האבטיח עד לשם <BR/>ונעשה קולולומרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-30583291864553900232008-06-16T10:40:00.000-07:002008-06-16T10:40:00.000-07:00מתוקתי תתכונני אם לא יסתדר במתכונים וזה עצוב לאללה...מתוקתי תתכונני אם לא יסתדר במתכונים וזה עצוב לאללה...אז כל החברים יבואו לכאן...תכיני כסאות ואבטיח קר...אני אביא ת'עיסה של הביצים למסיכות יופי<BR/>נשיקות <BR/>מענתושAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-26241799787207914832008-06-16T04:33:00.000-07:002008-06-16T04:33:00.000-07:00תודה רבה רונית על הפירגוןהמשך יום נעיםתודה רבה רונית על הפירגון<BR/>המשך יום נעיםמרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-25757613239433790592008-06-16T04:32:00.000-07:002008-06-16T04:32:00.000-07:00שימרית תודה על המידע לגבי הג'ריש..לא ידעתי. לגבי ה...שימרית תודה על המידע לגבי הג'ריש..לא ידעתי. לגבי הבורגול ידעתי.מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-47341191776450258382008-06-16T03:14:00.000-07:002008-06-16T03:14:00.000-07:00הי מרילין,אני עוקבת אחרייך כאן וגם במתכונים נט.......הי מרילין,<BR/><BR/>אני עוקבת אחרייך כאן וגם במתכונים נט....<BR/>ואת ממש אשה מופלאה ומקסימה!<BR/>המאכלים היצירתיים שלך והתמונות היפות.<BR/>רוניתUnknownhttps://www.blogger.com/profile/15382464814234467591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-36671373202016662812008-06-16T01:37:00.000-07:002008-06-16T01:37:00.000-07:00תודה על התשובה, מרליןלמיטב ידיעתי, זה ההבדל בין ג'...תודה על התשובה, מרלין<BR/><BR/>למיטב ידיעתי, זה ההבדל בין ג'ריש לבורגול:<BR/><BR/><BR/>ג'ריש - חיטה גרוסה<BR/><BR/>בורגול - חיטה גרוסה שעברה טיפול של בישול וייבוש (בגלל זה בורגול מספיק להשרות במים ולא חייבים לבשל אותו)<BR/><BR/>להתראות בינתיים<BR/><BR/>שימריתAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-61993271715156406162008-06-15T23:21:00.000-07:002008-06-15T23:21:00.000-07:00שימרית, אני לא רואה בזה כל כך בעיה, בגלל כושר ההתנ...שימרית, אני לא רואה בזה כל כך בעיה, בגלל כושר ההתנפחות של הבורגול - בכוס וחצי גרגירים לפני השריה אני מאכילה את כל המשפחה ועוד נשאר - אז לא איכפת לי לשבת ולברור כוס וחצי<BR/>חח<BR/>עשיתי דברים יותר מעצ'בנים<BR/>ואני מה זה אוהבת בורגול...<BR/><BR/><BR/>לא ידעתי שיש סוגים שונים של בורגול.. מה שאני קונה..ניראה לי עבה..המממ אולי כמו חצי גרירי אורז? משהו כזה..<BR/><BR/>השבוע קניתי משו שניקראה ג'ריש, בשבילהכין קובות..מי מכין קוסות בשאי הקיץ? אה..אני.<BR/>ג'ריש זה ממשפחת הבורגול? אוולה לא יודעת!מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-56796694538581986942008-06-15T11:54:00.000-07:002008-06-15T11:54:00.000-07:00שלום מרלין אני מאוד אוהבת בורגול אבל פחות אוהבת א...שלום מרלין<BR/><BR/> <BR/>אני מאוד אוהבת בורגול אבל פחות אוהבת את הזמן הרב שלוקח לנקותו מאבנים וכו'..<BR/><BR/>למקרה שלא אתעצל :) <BR/><BR/>באיזה בורגול את משתמשת (גס או דק)?<BR/><BR/>תודה<BR/><BR/>שימריתAnonymousnoreply@blogger.com